Waarom kiezen voor Sims Recycling Solutions voor het recyclen van uw elektronica?

Sims Recycling Solutions NV helpt bedrijven en organisaties de restwaarde van hun afgedankte elektrische en elektronische apparatuur, componenten en materialen te benutten en levert bovendien een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van producthergebruik en componenthergebruik.

Met Sims Recycling Solutions NV als uw partner voor hergebruik en recycling profiteert u van:

  • Kostenbewuste verwerking van elektronica-apparatuur. Efficiëntie en kostenbeheersing zijn  gebaseerd op jarenlange ervaring in dienstverlening aan collectieve en individuele inzamelsystemen.
  • Optimale terugwinning van materialen. Door toepassing van geavanceerde technologieën bereiken we een hoog materiaalhergebruikpercentage en leveren u daardoor een optimale waarde van uw afgedankte en overtollige producten. De kennis opgedaan gedurende ons meer dan 50 jarig actief zijn op het gebied van scheiding en verwerking van materialen, zowel in onze vestiging als ook in het moederbedrijf SimsMM, is van grote waarde voor de ontwikkeling van die technologieën en zijn we staat zelf onze processen up to date te houden.
  • Beschikbaarheid van een eigen laboratorium om de samenstelling te meten en de kwaliteit van de inkomende en uitgaande product/materiaalstromen te bepalen.
  • Ons netwerk van afzetkanalen. De SimsMM groep beschikt over een wereldwijd netwerk van outlets voor de herwonnen materialen. Lange termijn contracten met de belangrijkste smelters van secundaire materialen garanderen continuïteit in de dienstverlening.
  • Beveiligde opslag/Gegevensbeveiliging. Indien gewenst worden te vernietigen producten voor en tijdens het verwerkingsproces opgeslagen in beveiligde ruimtes.  Gegevens worden ofwel verwijderd met behulp van geavanceerde wistechnieken of door het product zodanig mechanisch te verwerken dat oorspronkelijk productgebruik onmogelijk is geworden.
  • Rapportagesystemen, die afgestemd kunnen worden op het door de klant gehanteerde syteem – om u te helpen zicht te houden op uw e-afval gedurende het  hele proces en te kunnen bewijzen dat u aan uw wettelijke en milieuverplichtingen heeft voldaan.
  • Transport- en logistieke diensten – een grote keuze in opslag- en transportdiensten voor AEEA die afgestemd kunnen worden op uw bedrijfsbehoeften.
  • Onze ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 certificaties garanderen een eenvoudige aansluiting op uw kwaliteitssystemen.
  • De SIMSMM groep is een stabiele en financieel krachtige onderneming waardoor wij in staat zijn om veilige lange termijn verplichtingen in de markt aan te gaan.

Meer informatie aanvragen

Sollicitaties

Stuur uw spontane sollicitatie naar info.be@simsmm.com!
Of kijk hier voor meer info

Contact
Tel. +32 (0) 3780 52 42
Fax. +32 (0) 3780 52 41
Address. Europark Noord 32
Town/City B-9100 Sint Niklaas
Tel. +32 (0) 475 62 94 16
BTW-nummer. BE0 466.198.430