Wie zijn wij: ‘s werelds toonaangevende electronicarecycler

Sims Recycling Solutions is ‘s werelds toonaangevende elektronicarecycler. In België bieden we bedrijven en organisaties een uitgebreid pakket recyclingdiensten voor elektrische en elektronische apparatuur aan, vanzelfsprekend conform de Belgische en Europese wet- en regelgeving. Onze processen staan borg voor een optimale terugwinning van de grondstoffen etc. Steeds vaker ontdekken bedrijven en organisaties de mogelijkheden voor overtollige en afgedankte apparatuur. Deze afvalstroom wordt hierdoor een bron voor product- en materiaalhergebruik. Toepassing van zoveel mogelijke vormen van hergebruik levert waarde op die afvalkosten reduceert, het milieu dient, energie bespaart en duurzaamheid bevordert.

Sims Recycling Solutions is ‘s werelds toonaangevende elektronicarecycler. In België bieden we bedrijven en organisaties een uitgebreid pakket recyclingdiensten voor elektrische en elektronische apparatuur aan, vanzelfsprekend conform de Belgische en Europese wet- en regelgeving. Onze processen staan borg voor een optimale terugwinning van de grondstoffen etc. Steeds vaker ontdekken bedrijven en organisaties de mogelijkheden voor overtollige en afgedankte apparatuur. Deze afvalstroom wordt hierdoor een bron voor product- en materiaalhergebruik. Toepassing van zoveel mogelijke vormen van hergebruik levert waarde op die afvalkosten reduceert, het milieu dient, energie bespaart en duurzaamheid bevordert.

 

Sims Recycling Solutions NV beschikt onder andere over vestigingen voor elektronicarecycling in België, Duitsland, Zweden, Groot-Brittannië en Nederland, en is dankzij strategische samenwerkingsverbanden met andere Europese recyclingbedrijven in staat in heel Europa recyclingdiensten voor e-afval aan te bieden.
In Noord-Amerika, Azië en Australië zijn door Sims Recycling Solutions op nu al meer dan 35 locaties elektronicarecycling bedrijven opgericht.

Sollicitaties

Stuur uw spontane sollicitatie naar info.be@simsmm.com!
Of kijk hier voor meer info

Contact
Tel. +32 (0) 3780 52 42
Fax. +32 (0) 3780 52 41
Address. Europark Noord 32
Town/City B-9100 Sint Niklaas
Tel. +32 (0) 475 62 94 16
BTW-nummer. BE0 466.198.430